Daar doe je het voor: mensen die blij zijn met het proces en het eindresultaat.
Altijd fijn om goede feedback te krijgen.

 

Ik laat je graag meelezen:


& Netwerkorganisatie Cover vroeg mij een aantal teksten te schrijven voor de nog te lanceren nieuwe website. Blijkbaar had ik de juiste toon te pakken.

(…) En ik ben superblij met de verhalen, zowel ieder verhaal op zich als bij elkaar. Wat een mooi beeld geeft het van de mensen, de sector en het vak en vooral: de gezamenlijke persoonlijke betrokkenheid.


& Voor kunstenaar Marcel Blom schreef ik een basistekst die hij bijvoorbeeld kan gebruiken voor een folder. De eerste opzet viel al gelijk in goede aarde.

Jee, wat een gave tekst al…! (…) Al mijn losse schrijfsels, ellenlange verhalen en kortere stukjes komen erin samen. Knap gedaan. En op deze manier worden ook Marcel Blom en Marcel Blom Kunst op een goede manier bij elkaar gebracht, zonder dat het krampachtig aanvoelt.


& Margreet Kaemingk is een kei van een organisatieadviseur. Ze geeft de mensen met wie ze werkt veel ruimte. Mij ook. Ik mocht voor haar website niet alleen de teksten schrijven, maar ook het beeldconcept ontwikkelen en alle foto’s maken. Een droomopdracht. Helemaal omdat Margreet mij het volledige vertrouwen gaf.


Karin heeft voor mij foto’s en tekst voor mijn website gemaakt. Juist die combinatie maakt werken met Karin zo aantrekkelijk. Karin stelt de goede vragen om het creatieve proces op gang te brengen en focus te krijgen. Ze heeft oog voor detail in tekst en beeld en een soepele schrijfstijl die ook weer in de beelden terugkomt. En bovenal is ze ook nog een fijn mens om mee samen te werken!


& Om blij van te worden! Een prachttestimonial van gedreven beeldredacteur Wies Peters (Gloed Communicatie). Wat we noemen ‘de opsteker van de week.’

Karin is op het juiste moment op de juiste plek en drukt op het juiste moment op de knop. Ze heeft een oog voor de dagelijkse details. Ze combineert ze, kadreert het geheel en het resultaat is hartverwarmend en grappig. Met diezelfde vriendelijke blik portretteert ze ook de mensen die ze voor de camera krijgt. Voor het Abellio Way Magazine maakte ze een aantal reizigersportretten en het was geen probleem om een goeie serie te selecteren. Behalve de fotografie, regelde ze ook alles wat er voor nodig is.


& Managing director Jos Sluijsmans van het International Cargo Bike Festival zegt het volgende:

Werken met Karin is een groot plezier. Karin luistert goed naar wat je als opdrachtgever wil en denkt mee op een creatieve manier. Naast prettig leesbare teksten levert ze ook prachtige foto’s. En daarbij kan er ook nog altijd gelachen worden.