In principe hanteer ik een uurtarief van € 70,- exclusief btw. Ja, er staat ‘in principe’. Ik heb namelijk de neiging om bij bijzondere projecten de prijs iets naar beneden of omhoog bij te stellen. Vooraf een vrijblijvend overleg is dus prettig. Jij kunt aangeven wat je wilt; ik kan doorvragen en meedenken.

Wat is je doel, wie wil je bereiken, wie beslist mee, waar wil je het publiceren, wat is je budget? Hebben we alles – met een bakkie koffie of thee erbij – doorgespit, dan ontvang je van mij een offerte op maat.

Nieuwsgierig wat de ervaringen van anderen zijn? Kijk dan bij Over mij. Hier lees je hoe de samenwerking anderen beviel.

 

Wil je gewoon weten waar je aan toe bent? Dan zijn onderstaande pakketten misschien iets voor jou. Een duidelijk product tegen een vaste en vooral redelijke prijs. Klik op de prijs en er verschijnt een pop up met ‘wat krijg ik allemaal voor deze prijs’. Let op: alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.


Drie social media portretten voor € 85,-

Voor je Facebook, Instagram, LinkedIn, Google+, Twitter en noem maar op sociale kanalen een mooie portretfoto voor een vaste prijs.

 

(Groeps)portret op locatie gemaakt voor € 185,-


Een ontspannen foto van de kleinkinderen voor de grootouders? Vrolijke gezinsfoto’s of gewoon een fraaie serie portretten van jezelf (en je lief). Een rake foto voor thuis in een lijstje of als behang in de slaapkamer. Het kan allemaal.

 

Website totaalpakket voor € 975,-

Picture this. Je begint voor jezelf en ziet op tegen het vullen van je nieuwe website. Misschien heb je al een website maar die is inhoudelijk hopeloos verouderd. Je doet een dappere poging, maar de woorden komen niet goed op papier. En pfffft, dan nog die foto’s. Vakantiekiekjes en een paar stockfoto’s, meer heb je niet. Toch wil je een aansprekend en kloppend (beeld)verhaal.

Geen nood. Ik doe dat graag voor je! Sterker nog: dat vind ik superleuk om te doen. Helemaal als ik ook mag meedenken over de indeling en verbeelding van je product of boodschap. Inzet is een helder verhaal met rake foto’s waar je 100% achter staat. Alleen tekst of alleen foto’s nodig, laat het me weten. Aan alles valt een mouw te passen.

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 september 2017 maar kan zomaar worden aangepast. Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

 

Weet je nu alles? Nee, lees ook nog even de kleine letters.